ÚJ KALANDRA FEL!

Még csak hármat kell aludni és oda utazom, ahol még nem voltam: a Fülöp szigetekre. Ezúttal nem egyedül. Hanem búvárok egy csoportjával. Éppenséggel egyáltalában nem fogom bejárni, körbeszagolni, magamévá tenni a szigeteket, és ez nagy-nagy kár, mert ha már ilyen távolra megyünk…., de a búvárkodás fegyelmezett, csoportos dolog, nem magányos műfaj. Ez most egy ilyen utazás lesz. Két szigetre megyünk, abból is hosszasabban csak egyen, Cebun fogunk tartózkodni, és a fő program ezúttal a merülés.

Aki tudja, az tudja: fiatal korom óta imádom a könnyűbúvárkodást. Kölcsön veszünk egy idegen világot, ahol biztonsággal mozgunk az élőlények és a tengeráramlatok között, de mindíg fontos tudni, hogy csak vendégek vagyunk ott, átmeneti látogatók. Aki ezt elfelejti, és kíváncsiságában,  magabiztosságában vagy felelőtlenségében túlzásba megy, őrültségeket csinál, az végzetesen megszívhatja. Viszont amíg lent  vagyunk, akármilyen mélyen, addig mi is hallá válunk, titkokat lesünk el, képtelenül színes világban  és formák között uszikálunk vagy lebegünk, mint egy asztronauta.

Szóval, remek. Hatalmas cetcápás merülés is kilátásban van, ilyet se láttam közelről még, úgyhogy izgulok. Remélem, finiket fogok enni, tanulok néhány új receptet itthonra, és a szigeten eljutok a híres helyi kakasviadalra is. És ki tudja, kivel, kikkel ismerkedem össze?  A többit majd meglátjuk. Drukkoljatok!

ÚJ KALANDRA FEL!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Hajrá Anna! Májusban találkozunk! Puszi Éva

    AnnaCsavar ezt írta (2016. április 30., szombat):

    > lengyanna posted: “Még csak hármat kell aludni és oda utazom, ahol még nem > voltam: a Fülöp szigetekre. Ezúttal nem egyedül. Hanem búvárok egy > csoportjával. Éppenséggel egyáltalában nem fogom bejárni, körbeszagolni, > magamévá tenni a szigeteket, és ez nagy-nagy kár, mert ha m” >

  2. Draga Anna ,szinte akkora izgalommal varom a beszamolodat az ujabb utadrol mint te magad , kerlek ne varass , minnel reszletesebb beszamolot szeretnek , jo utat , jo kalandozast , olel Evi

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s